Logo DHC Drienerlo

Meetrainen bij DHC Drienerlo

Aanmelden voor een introtraining

  Welkom bij DHC Drienerlo

  Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in lid worden van de leukste studentensportvereniging in Twente. Voor sportiviteit en gezelligheid ben je bij ons aan het goede adres, met ons ruim assortiment aan teams is er plaats voor iedere (aspirant)hockeyer.

  Of je nou met een stick in je handen geboren bent of nog niet zeker ben of je nou de bal met de stick raakt of de stick met de bal. Bij welk team je uiteindelijk ook terecht komt, er is voor jou in onze geliefde Toren altijd tijd voor een dorstlessende versnapering na al dat sporten.

  Klinkt goed! Hoe meld ik me aan?

  Je kan je aanmelden voor een introductietraining via het formulier, waarna wij je op die dag indelen in een groepje van jouw niveau. Mocht je nou niet kunnen wachten tot de introtrainingen, dan kan je zelf contact opnemen met een team of ons mailen op bestuur@dhcdrienerlo.nl.

  Daarna zorgen wij er voor dat jij zo snel mogelijk mee traint met je team naar keuze. Wil je nou bij meerdere teams een keer meedoen? Dat kan natuurlijk ook, want iedereen heeft zijn plekje, en wij gaan jou helpen jouw plekje te vinden.

  Tot ziens op het veld of in de Toren!